Datumske štampiljke z dolgo življenjsko dobo

Najcenejša izdelava datumskih štampiljkPodjetje Clavis d.o.o. s sedežem v Brezovici pri Ljubljani in prodajnima mestoma na Vrhniki in Rudniku (Ljubljana) za vas hitro, kakovostno in cenovno ugodno izdela datumske štampiljke, brez katerih si težko si težko zamislimo delovanje različnih organizacij, podjetij, društev in tudi posameznikov. Najcenejšo izdelavo štampiljk z datumom, klasičnih štampiljk ali žigov opravimo izredno hitro, saj se zavedamo, da jih stranke potrebujejo v kar najkrajšem času. Datumske štampiljke so različnih formatov, oblik, barv, velikosti, lahko jim dodate tudi krajše poljubno besedilo (prejeto, plačano,…). V primeru, da že imate izdelan videz štampiljke z datumom, nam jo pošljite v primernem formatu, lahko pa datumsko štampiljko v celoti izdelamo sami, seveda po vaših navodilih in željah. Naše štampiljke z datumom so izdelane izredno kvalitetno, kar omogoča jasen odtis in zagotavlja njihovo dolgo življenjsko dobo. Za izdelavo datumskih štampiljk uporabljamo naprave svetovno priznanih proizvajalcev Colop, Trodat in Shiny.  Celotno ponudbo raznovrstnih štampiljk z datumom si lahko ogledate v katalogu datumskih štampiljk na naši spletni strani, v primeru posebnih želja pa nam pišite preko elektronske pošte.

 

Blazinice za štampiljke

K datumskim štampiljkam sodijo seveda tudi blazinice za štampiljke. Kvalitetne blazinice za štampiljke omogočajo dobro viden in čist odtis. Poleg blazinice za štampiljke lahko naročite tudi dodatno barvilo za osvežitev ali spremembo barve. Blazinice za štampiljke so primerne tudi za žige. Na voljo so vam v številnih barvnih odtenkih. Zaradi njihove premišljene izdelave ne puščajo madežev in ne curljajo. 

 

Za dodatno informacije o blazinicah ali štampiljkah z datumom smo vam vedno na voljo preko elektronske pošte ali telefona. O naši kvaliteti pričajo številne reference in izjave zadovoljnih strank. Zaupajte nam tudi vi in se na lastne oči prepričajte o odličnem razmerju med ceno in kvaliteto, ki ga pri naših izdelkih poskušamo vedno doseči. Za kupce redno pripravljamo tudi akcije, ki si jih lahko ogledate na naši spletne strani.