Express izdelava ključev v Clavis Ljubljana

Izdelava ključev Clavis Ljubljana je ena primarnih dejavnosti podjetja, ki se poleg tega ukvarja tudi z izdelavo štampiljk in laserskim graviranjem. V okviru naše bogate ponudbe vam nudimo tudi kodiranje avto ključev, popravilo daljincev, popravilo čevljev, strojno brušenje rezil, fotokopiranje in sublimacijski tisk. Med izdelki pa boste v naših trgovinah našli vrhunske kolesarske ključavnice, moto ključavnice in različne obešanke, na voljo pa so tudi varnostni cilindrični vložki.
Izdelava ključev v Ljubljani vključuje ključe vseh vrst - od najmanjših ključev za obešanke in nabiralnike pa do bolj zapletenih specialnih ključev s prečnim profilom. Tuja nam ni niti izdelava ključev za sefe in varnostna vrata. V Clavis d.o.o., izdelava ključev Ljubljana, se trudimo, da imamo skoraj vse modele ključev, ki se pojavljajo na tržišču, vedno na zalogi. Tako lahko večino ključev izdelamo takoj. Express izdelava ključev je tudi natančna, saj za kopiranje uporabljamo samo najkakovostnejše naprave priznane znamke Silca.
Zaradi naše že skoraj 15-letne tradicije in poznavanja področja se le redko zgodi, da katerega ključa nimamo na zalogi. V tem primeru želeni ključ takoj naročimo in dobavimo v nekaj dneh.

 

Izdelava ključev Ljubljana - ugodna cena

Kakovostna, natančna in express izdelava ključev Clavis Ljubljana se lahko pohvali tudi z ugodno ceno. Cena izdelave ključa je v prvi vrsti odvisna od njegovega tipa. Cena izdelave ključa za stanovanje je na primer drugačna od cene avtomobilskega ključa, izdelava ključev za sefe pa ima spet svojo vrednost. Cene express izdelave ključev za avtomobil lahko denimo dosežejo tudi vrednost nekaj sto evrov. Različna je tudi cena izdelave ključa znotraj vrste.

 

Vaša varnost je naša skrb

Osrednje poslanstvo našega podjetja je zagotavljanje varnosti vam in vaši lastnini. Zato boste v naši ponudbi našli raznovrstne cilindrične vložke za vse vrste vrat. Varnostni cilindrični vložki so namenjeni zaščiti vhodnih vrat v objekte in za tista notranja vrata, ki potrebujejo nekoliko boljšo zaščito (npr. pisarne ali kleti). O naši skrbi za vašo varnost se boste lahko prepričali tudi ob obisku naših trgovin in ob domiselnih idejah, ki jih vam bomo posredovali. Vsakemu posameznemu primeru se vestno posvetimo in nato skupaj poiščemo najprimernejšo rešitev.

Ste izgubili ključ? Morda potrebujete le dodatni ključ? Obiščite Clavis d.o.o. Ljubljana - express izdelava ključev je kakovostna in natančna, cena izdelave ključa pa ugodna. Poleg izdelave ključev vam bomo zagotovili še kakovostno svetovanje pri izbiri in strokovno montažo varovalne opreme na vašem domu.