Ključavnice za kolesa in za motor

Ko izbiramo ključavnice za kolesa ali ključavnico za motor moramo vedno imeti v mislih, da ne gre za modni dodatek, ampak za sredstvo za zagotovitev varnosti. Izbrati moramo kvalitetno ključavnico, ki jo nepridipravi nikakor ne bodo mogli odstraniti ali celo odžagati.
V podjetju Clavis d.o.o poskrbimo za varnost vašega kolesa ali motocikla, z veliko ponudbo ključavnic za kolesa in ključavnic za vaš motor. Tako vam nudimo ključavnice različnih proizvajalcev in cenovnih razredov, a vam zagotavljamo, da so vse visoko kvalitetne. Na naših stojalih boste našli vse od najenostavnejše zanke do verige ali disk ključavnice z alarmom, saj imamo vedno na zalogi pestro paleto ključavnic MASTER – LOCK, KRYPTONITE, ABUS.
V naši ponudbi najdete tudi cilindrične vložke za ključavnice in ključavnice za vrata (titan) A bodite pozorni saj se cilindri ne razlikujejo samo po kvaliteti in namenu, ampak tudi po dolžini.

 

Ključavnice za kolesa in motorje

 

Ključavnica za motor- naj bo vaš motocikel vedno varen

Tudi za varnost vašega motocikla poskrbimo mi s kvalitetnimi ključavnicami za motor. Nudimo vam izdelke različnih proizvajalcev in cenovnih rangov ter smo prepričani, da boste v naši ponudbi našli tudi nekaj zase:

  • varnostne verige
  • varnostne špirale
  • varnostne pletenice
  • varnostni fiksni loki
  • disc lock
  • ključavnice z jeklenimi zglobi in za počitniške prikolice
  • Varnostne pletenice za zaklepanje čelade

 

Ključavnice za kolesa morajo biti odporne na rezanje

Po statistiki v Sloveniji vsako leto ukradejo okoli 2000 koles. In kaj je glavni razlog za tako veliko številko? Premalo pozornosti namenimo sredstvom za zaščito koles. Največkrat jih sploh ne zaklenemo ali pa nanje namestimo ceneno ključavnico, ki je največkrat tam le za okras. Pravilna izbira ključavnice za kolo je ključna za zagotovitev varnosti vašega kolesa. V našem podjetju vam bomo pomagali pri izbiri prave zaščite za vaše premoženje.
Če pa bi radi zaščitili tudi svoje preostalo premoženje pa vam priporočamo cilindrične vložke za ključavnice in ključavnice za vrata (titan). Namenjeni so zaščiti vhodnih vrat v objekte in za tista notranja vrata, ki potrebujejo nekoliko boljšo zaščito kot so na primer pisarne in kleti.