Ključavnice za kolo ključne za varnost vašega kolesa

Ko izbiramo ključavnice za kolo, se moramo zavedati, da ne gre za modni dodatek, ampak za sredstvo, ki mora zagotoviti varnost našega kolesa ali motocikla. V Sloveniji vsako leto ukradejo okoli 2000 koles, saj še vedno namenimo premalo pozornosti in sredstev učinkoviti zaščiti svojih koles. Največkrat jih niti ne zaklenemo ali pa jim namenimo ceneno ključavnico, ki je v večini primerov le za okras. Pravilna izbira ključavnice za kolo je ključna za varnost vašega kolesa, zato ji namenite dovolj pozornosti.
V Clavis d.o.o. vam lahko ponudimo kakovostne kolesarske in moto ključavnice ter cilindrične obešanke različnih proizvajalcev (MASTER – LOCK, KRYPTONITE in ABUS ) in različnih cenovnih razredov. Pri nas boste našli tudi ključavnice za poštne nabiralnike, prav tako ne manjkajo raznovrstni cilindrični vložki.

 

Najboljše ključavnice za kolo so odporne na rezanje in ščipanje

Med najbolj kakovostne ključavnice za kolo in moto ključavnice sodi ključavnica iz več s pletenico povezanih enot ali kola iz posebne zlitine, ki je odporna na rezanje, ščipanje ali obdelavo s tekočim dušikom. Za uničenje take kolesarske ključavnice ali moto ključavnice bi tat porabil preveč časa, s seboj pa bi moral prenašati zelo velike klešče za kovino.
Najmanj kakovostne pa so tanke ključavnice za kolo, ki jih tat preščipne že s kleščami za domačo uporabo. Močne kolesarske ključavnice in moto ključavnice priporočajo tudi na policiji, kjer svetujejo, da izberete takšno, ki je označena vsaj s številko osem ali več. Zato vam toplo priporočamo, da pri ključavnicah nikar ne varčujete.

 

Ključavnice obešanke za prostore, ki nimajo ključavnice, vgrajene v vrata

Cilindrične obešanke so ključavnice, s katerimi zaklenemo prostore, ki nimajo ključavnice vgrajene v vrata. Uporabljajo se tudi za zaklepanje prtljage, škatel in prostorov za shranjevanje ter na tovornih vozilih.
Cilindrične ključavnice obešanke vam lahko izdelamo na isti ključ ali pa jih vključimo v sistem zaklepanja, s katerim zavarujete hišo ali poslovne prostore. To tudi pomeni, da boste zmanjšali število potrebnih ključev. Ponudimo vam lahko tudi dodatne ključavnice za vrata, ključavnice za poštne nabiralnike in varnostno okovje.
Poleg izdelave ključev in ključavnic vam bomo zagotovili še kakovostno svetovanje pri izbiri in strokovno montažo varovalne opreme na vašem domu.

Odločite za močne ključavnice za kolo in moto ključavnice, ki bodo poskrbele za varnost vašega kolesa ali motocikla. Prav tako ne pozabite na naše cilindrične ključavnice obešanke. Obiščite nas.