Lasersko graviranje - cenik priča o ugodnih cenah graviranja na steklo in v les

Najboljšo metodo označevanja zlasti občutljivih materialov z izjemno kakovostjo izpisa, ki trajno zaznamuje izdelek, zagotavlja lasersko graviranje. Cenik za lasersko graviranje si lahko ogledate v naši poslovalnici v trgovskem centru Supernova Rudnik in tudi v trgovskem centru Mercator Vrhnika. Prav tako vam cenik za lasersko graviranje lahko posredujemo po elektronski pošti.
V podjetju pri delu uporabljamo priznane laserske stroje TROTEC, s katerimi lahko izvedemo graviranje na steklo, PVC, usnje, keramiko in gumo, prav tako je možno graviranje v les. Vgraviramo vam vse po vaši želji, naj bo to ploščica s priimkom za na vrata, obesek za pasjo ovratnico, svinčnik, inventarna tablica, obešanka ali štampiljka.
Graviranje v Clavis Ljubljana poteka v skladu z vašimi željami, saj nam zadovoljstvo strank pomeni največ. Zato vam vedno zagotavljamo najvišjo kakovost po ugodni ceni. O tem vas bo zagotovo prepričal tudi naš cenik. Lasersko graviranje bo poudarilo pomen izdelka, saj bo ta izražal izvirnost in mu dodal osebno noto. Iz tega razloga je takšen izdelek lahko tudi dobra izbira za darilo – tako za vaše najbližje kot za poslovne partnerje.

 

Lasersko graviranje na steklo – ugodna cena

Nekoč so steklarski mojstri graviranje na steklo opravljali ročno, danes pa to opravimo z računalniško vodenim (CNC) strojem. Izredno natančno lasersko graviranje je eden priljubljenih načinov za dodajanje osebne note kozarcem, steklenicam, vazam in ostalim izdelkom iz stekla. Navadno steklo bo z gravuro dobilo svoj čar in izgubilo enoličnost.
Za lasersko graviranje je izredno primeren prav les. Še posebej primerne so trše vrste lesa, kot sta javor in hrast. Ko je graviranje v les končano, gravuro dodatno zaščitimo z lakiranjem, kar daje izdelku še posebno žlahten videz.

 

Lasersko graviranje – izberite unikatno darilo za svoje najbližje

Graviranje na steklo ali v les ponuja pestro ponudbo priložnosti za darilo. Presenetite svoje najbližje ali poslovne partnerje in jim podarite darilo, ki mu bo lasersko graviranje izbranega motiva dalo edinstven pečat. Le preverite naš cenik za lasersko graviranje. V Clavis Ljubljana zagotavljamo, da vam ne bo žal.

Lasersko graviranje zagotavlja najvišjo stopnjo natančnosti, kakovosti in hitrosti ter se neomejeno prepušča domišljiji za oblikovanje najrazličnejših izdelkov. Vabljeni k ogledu naše spletne strani, kjer se boste lahko prepričali, da gresta kakovostno lasersko graviranje in ugodna cena lahko z roko v roki.