Štampiljke - naročiš 2, dobiš 3

Izdelava štampiljkČeprav nekateri mislijo, da so štampiljke del preteklosti in poznajo le še štampiljke za otroke, pa lahko še vedno dodajo posebno vrednost vašemu podjetju. Žigi in štampiljke lahko predstavljajo zaščitni znak podjetja, z njuno pomočjo pa dokazujemo verodostojnost določenih listin, pisem in drugih dokumentov. Naj torej štampiljke ne bodo le za otroke, ampak tudi del prepoznavnosti in uspeha vašega podjetja.
V podjetju Clavis d.o.o vas čaka hitra in poceni izdelava štampiljk ter posebne akcije zaradi katerih bo vaš nakup še cenejši. Clavis d.o.o - izdelava štampiljk v Ljubljani in na Vrhniki.

 

Poceni izdelava štampiljk

Štampiljke za otroke so iznajdiva popestritev otroških dni, a za štampiljke se lahko odločite tudi v vašem poslovnem svetu. Izdelava štampiljk v Ljubljani, lahko traja le nekaj minut zato ne razmišljajte in nas obiščite. Poleg hitre izdelave nas odlikuje tudi kvaliteta, saj smo se odločili, da z izdelavo štampiljke Colop svojim strankam resnično ponudimo le najboljše.
Ekspres, kvalitetno in poceni izdelavo štampiljk :

  • standardne štampiljke
  • pravokotne
  • okrogle in ovalne
  • kvadratne
  • microban
  • žepne
  • datumske
  • in drugih.

 

Zaupajte nam vaše želje in skupaj bomo našli primerno obliko za vas, mi pa vam bomo zagotovili hitro, kvalitetno in poceni izdelavo štampiljke. Seveda pa si lahko poceni izdelavo štampiljke zagotovite tudi z našo posebno akcijo plačaš dve dobiš tri.

 

Štampiljke različnih dimenzij in oblik

Včasih so bile štampiljke izdelane iz gume, ki jo je bilo pred uporabo potrebno namočiti v črnilo. Danes pa so sodobno oblikovane in delujejo tako, da se v ohišju samodejno navlažijo s črnilom. Ponujamo vam avtomatske, klasične in tudi žepne štampiljke. Slednje so primerne predvsem za uporabnike, ki želi imeti štampiljko Colop vedno pri roki. Kljub majhni obliki (predstavlja le četrtino velikosti običajne), zagotavlja enak odtis kot običajna.

 

Izdelamo vam tudi štampiljke za otroke

Seveda pa vam lahko na vašo željo in po predhodnim dogovorom izdelamo tudi posebne štampiljke za otroke z motivi po vaši izbiri. V podjetju Clavis d.o.o pa izdelujemo tudi ključe, opravljamo kodiranje avto ključev, vam izdelamo ključavnico za kolesa ali pa lasersko vgraviramo napis po želji. Na voljo smo vam za vsa dodatna vprašanja osebno v naši poslovalnici ali prek telefona. Vabljeni!