Fotokopirnice v Ljubljani – Clavis d.o.o.

Le redke fotokopirnice v Ljubljani vam lahko ponudijo tako hitro in kakovostno črno-belo in barvno printanje (tiskanje), kopiranje in skeniranje dokumentov kot naše podjetje. Naše glavne dejavnosti so sicer izdelava ključev in štampiljk ter lasersko graviranje, vendar pa nudimo tudi tudi fotokopirniške storitve, kot sta barvno printanje in skeniranje dokumentov. Ukvarjamo se tudi s popravilom čevljev in strojnim brušenjem rezil.
Vas zanima, kakšna je cena fotokopije, ki vam jo naredi fotokopirnica Clavis? Cenik si lahko ogledate v obeh naših poslovalnicah (Supernova Rudnik in Mercator Vrhnika), prav tako pa vam ga lahko posredujemo tudi po elektronski pošti.

Ugodne cene fotokopirnice v Ljubljani za barvno printanje (tiskanje)

Vedno več naših zadovoljnih strank ugotavlja, da lahko tako črno-belo kot barvno printanje veliko ugodnejše opravijo s tiskalnikom naše fotokopirnice v Ljubljani kot pa svojim tiskalnikom. Tudi veliko podjetij je uvidelo, da nakup tiskalnika, njegovo drago vzdrževanje, nakup tonerjev in servis lahko predstavljajo izjemno velik strošek. Zakaj torej ne bi tudi vi kot vašega novega partnerja za tiskanje izbrali naše fotokopirnice v Ljubljani?
Črno-belo in barvno printanje ter fotokopiranje z laserskimi tiskalnimi stroji je možno vse do velikosti A3. Pri tem se lahko odločite za različne debeline in barve papirja. Vi napišete ali narišete, mi pa natisnemo ali skopiramo. Cena fotokopije bo navdušila vse. Zato nikar ne odlašajte in preverite ponudbo najboljše fotokopirnice v Ljubljani

Obiščite nas in preverite, kako hitre, kakovostne in ugodne so fotokopirniške storitve najboljše fotokopirnice v Ljubljani.

Kontakt

Pretvorite tiskane dokumente v elektronsko obliko in prihranite prostor

Digitalizacija oz. skeniranje dokumentov je postopek, s katerim tiskane dokumente (vabila, dopise, pogodbe, delovno dokumentacijo, načrte, razne tiskovine in drugo) pretvorimo v elektronsko obliko. Tako nastane slikovno, lahko pa tudi besedilno gradivo, po katerem je mogoče enostavno iskati po besedah ali besednih zvezah.
Skeniranje dokumentov je primerno za reševanje težav, kot sta pomanjkanje prostora ali oteženo iskanje papirnih dokumentov, koristno pa je tudi v primerih, ko želimo zagotoviti dodatno varnost ali shraniti dokumentacijo na več lokacijah. Za namen skeniranja se lahko uporabljajo samostojni skenerji, najpogosteje pa se skeniranje dokumentov v podjetjih izvaja s pomočjo večnamenskih dokumentnih naprav.