Izdelava avtomobilskih ključev - cenik priča o ugodnih cenah

Ste izgubili ključ avtomobila in imate samo še rezervnega, pa se bojite, da bi izgubili še tega? Ne skrbite in obiščite Clavis d.o.o., kjer vam je na voljo izdelava avtomobilskih ključev. Cenik vas bo prepričal, da vam poleg hitre in natančne izdelave ponujamo tudi ugodne cene izdelave ključa za avto. Za kopiranje in kodiranje avto daljincev pa uporabljamo samo najkakovostnejše naprave priznane znamke Silca.
Avtomobilski ključi spadajo med tiste, ravno prav majhne osebne predmete, da jih lahko hitro nekam založimo ali celo izgubimo. Pri dvajset ali več let starih avtih lahko izgubo ključa razmeroma hitro in poceni rešimo z izdelavo novega pri najbližjem ključavničarju, pri sodobnejših avtih oziroma avtomobilskih ključih pa vse skupaj ni tako preprosto, še manj pa poceni.
Vas zanima, koliko bi vas stala izdelava avtomobilskih ključev? Cenik za izdelavo in tudi za kodiranje in popravilo avto daljincev lahko dobite v naši poslovalnici v trgovskem centru Supernova Rudnik, pa tudi v trgovskem centru Mercator Vrhnika.

 

Kodiranje avto daljincev – poskrbite za izdelavo še enega rezervnega ključa

Sodobne avtomobilske ključe je danes bistveno težje skopirati oziroma ponarediti, zato je zamenjava oziroma nadomestilo izgubljenega ključa dražji opravek kot pred leti. Zato je najbolje, da se že ob nakupu avtomobila odločite za izdelavo še enega ključa. Postopek je razmeroma preprost, saj izdelavo novega ključa navadno naročite pri pooblaščenem serviserju, ki že ima vse podatke (in kode) vašega avtomobila. Kodiranje avto daljincev je tako hitro in ugodno. Če izgubite edini ključ, pa kodiranje avto daljincev postane drag in dolgotrajen postopek. Izognite se temu in raje obiščite Clavis d.o.o., kjer je izdelava avtomobilskih ključev ugodna. Cenik vas bo prepričal o tem.

 

Popravilo avto daljincev – menjava baterije in ohišja

Poleg izdelave in kodiranja vam nudimo tudi popravilo avtomobilskih ključev, ki vključuje menjavo baterije in ohišja. Sodobni ključi za svoje delovanje kot daljinski upravljalnik centralnega zaklepanja potrebujejo električno energijo, ki jo dobijo iz baterije. Ta se sčasoma seveda izprazni, zato jo je treba zamenjati.
Baterijo lahko zamenjate sami - kako se baterija pravilno zamenja, piše v navodilih za uporabo avtomobila. Če se sami nočete ukvarjati z zamenjavo, vam bomo to seveda naredili mi. Popravilo avto daljincev vključuje tudi menjavo ohišja.

Vas zanima izdelava avtomobilskih ključev? Cenik vam lahko posredujemo po telefonu, lahko pa nas tudi obiščete in se prepričate, kako hitra, kakovostna in natančna je lahko izdelava ključa za avto. Cena tako za izdelavo kot za popravilo avto daljincev pa bo navdušila vsakogar. Le preverite naš cenik. Izdelava avtomobilskih ključev še nikoli ni bila tako ugodna.