Do novega ključa z enim obiskom

Vaš čas je dragocen, zato pri nas do novega ključa pridete hitro in enostavno – izdelamo vam ga na licu mesta, brez ponovnega vračanja v poslovalnico. Povprečno izdelava običajnega ključa traja največ 10 minut. Medtem lahko počakate v naši poslovalnici ali v sosednji kavarni spijete hitro kavo.

Smo na priročni lokaciji v Supernovi na Rudniku.
Obiščite nas! Predhodna najava ni potrebna.

Kako do nas ?

Na zalogi >1.000 vrst ključev

Pri nas do novega ključa pridete takoj. Kako je to mogoče? V ponudbi imamo več kot 1.000 vrst različnih ključev, ponudbo pa dodatno širimo vsak dan glede na povpraševanje strank in ponudbo trga. Vedno imamo na zalogi skoraj vse modele ključev.

Hitrost, kakovost in strokovnost

To so naše vrednote, ki jih zasledujemo pri izdelavi ključev. Dosegamo jih s svojo izkušeno ekipo ključavničarjev, ki svoje delo opravljajo srčno. Pri delu uporabljamo najmodernejše stroje in surovine za izdelavo, kopiranje in kodiranje ključev. Naprave in surovine so znamk SILCA, AUTEL, XHORSE, KEY DIE, OBD STAR, ERREBI, JMA in SMART PRO.

Utemeljena kakovost

Letno izdelamo več kot 13.000 ključev.

Tehnološko napredni ključi: imamo znanje in najmodernejšo opremo

Združujemo dolgoletne izkušnje in znanje za izdelavo tehnološko naprednih ključev. Strokovno izdelamo vse vrste navadnih cilindričnih ključev, dvostranske ključe, barvne ključe, navadne avtomobilske ključe, kodirane avtomobilske ključe, ključe za avtomobile z daljinci, ključe za trezorje in proti vlomna vrata. Nudimo tudi izven-serijske ključe, kakršni so starinski ključi, ki jih izdelamo ročno.

• Izdelava ali kopiranje avtomobilskih ključev in kodirnih avtomobilskih ključev
• Izdelava ali kopiranje ključev za motorje
• Izdelava ali kopiranje ključev za viličarje
• Izdelava ali kopiranje ključev za kamione
• Izdelava ali kopiranje ključev za traktorje
• Izdelava ali kopiranje ključev za počitniške prikolice
• Izdelava ali kopiranje ključev za skiroje
• Izdelava ali kopiranje ključev za kolesarske ključavnice in ključavnice za motorje
• Izdelava ali kopiranje ključev za strešne kovčke (»truge«) in nosilce na avtu

• Izdelava ali kopiranje cilindričnih ključev za vhodna in notranja vrata
• Izdelava ali kopiranje varovanih ključev s kartico in kodo
• Izdelava ali kopiranje ključev za blagajne
• Izdelava ali kopiranje ključev za sefe
• Izdelava ali kopiranje ključev za omarice
• Izdelava ali kopiranje ključev za poštne nabiralnike

Težave pri zaklepanju – obiščemo vas na domu

Se ključavnica zatika, je kljuka na vratih popustila in padla na tla? Je potrebna zamenjava celotne ključavnice v vratih? Pokličite nas in v nekaj dneh bo vaš problem rešen.

En ključ, ki odklene vse

Moderni načini zaklepanja vam omogočajo, da lahko s seboj vedno nosite samo en ključ, ki odklene več vrat. Namestitev istih cilindričnih vložkov v več vrat je učinkovita rešitev – tako za poslovne kot zasebne prostore.   In nikoli več se ne soočate z zoprnim iskanjem pravega v šopu ključev.

Ali ste vedeli?

Pogosto se zgodi, da je v vrata, ki se prodajajo kot protivlomna, vgrajen osnoven cilindrični vložek. Če imate doma protivlomna vrata, še ne pomeni, da je v vratih kakovosten in varen cilindrični vložek. Ko vas bomo obiskali na domu, bomo ocenili tudi varnost cilindričnega vložka in vam svetovali menjavo, če ta ne bo ustrezal standardom varnosti in kakovosti.

Dogovorite se za termin

Sami določite, kdo lahko odpira katera vrata

Sistem zaklepanja z glavnim ključem deluje tako, da glavni ključ odpira vsa vrata, ostali ključi pa odpirajo samo določena vrata. Tako ima na primer direktor ali lastnik podjetja v lasti generalni ključ, ki odpira vsa vrata v stavbi. Vodja prodaje ima ključ, ki odpira glavni vhod in vse pisarne, razen direktorjeve, snažilka pa ima ključ, ki odpira glavni vhod, skupne prostore in prostore za čistilni servis, posameznih pisarn pa ne. Sistem glavnega ključa je lahko sestavljen iz dveh do nekaj sto cilindričnih vložkov, kar pomeni nekaj 100 različnih kombinacij odklepanja.

Pogosta vprašanja

Izdelava običajnega cilindričnega ključa traja tri minute.

Pri nas lahko kopirate vse ključe na slovenskem tržišču. Kopiranje ni možno samo v primeru, če ste kupili profil ključa oziroma vrsto cilindričnega vložka, ki je v lasti določenega podjetja. V tem primeru vas pravilno usmerimo, kako in kam, da do ključa vseeno pridete.

To je odvisno od znamke cilindričnega vložka in stopnje zaščite ključa. Pri nekaterih cilindričnih vložkih je naknadna pridobitev identifikacijske kartice možna. Pri drugih pridobitev nove identifikacijske kartice ni mogoča in je treba obstoječi cilindrični vložek zamenjati z novim.

Pri visoko kakovostnem in varovanem razredu cilindričnih vložkov se da narediti ključ preko oznake na identifikacijski kartici ali oznake na ključu. V drugih primerih je izdelava ključa preveč zamudna in predraga. Hitrejša in cenejša je menjava cilindričnega vložka.

Zanimivo je, da je v vratih, ki se sicer oglašujejo kot protivlomna, lahko popolnoma navaden cilindrični vložek. Torej je lahko kakovost protivlomnih vrat popolnoma drugačna od kakovosti cilindričnega vložka.

Lahko. Tudi če gre za visoko varovan cilindrični vložek z varnostno kartico proti poneverbi ključev. Ob predložitvi identifikacijske kartice lahko izdelamo ali naročimo vsak ključ. Kopiranje ni mogoče samo v primeru, če ste kupili profil ključa oziroma vrsto cilindričnega vložka, ki je v lasti določenega podjetja. V tem primeru vas pravilno usmerimo kako in kam do izdelave.

Ključev zaščitenih profilov podjetij zaradi zagotavljanja varnosti ne moremo kopirati brez odobritve delodajalca. Ni pa rečeno, da je vsak ključ zaščiten.

Lahko je eno ali drugo. Pregledati moramo oboje, da ugotovimo, kje je težava.

To je relativno, kajti na varnost vpliva več dejavnikov, kot npr. kako previdni ste pri tem, da koda za odklepanje zares ostane vaša skrivnost. Protivlomna varnost doma je odvisna od najšibkejšega člena, na primer kako dobro so zaščitena bližnja okna in garažna vrata. Izbira sistema zaklepanja je odločitev vsakega posameznika. Drži pa, da je preko običajne ključavnice manj vlomov, kajti takšno vlamljanje je hrupno in zamudno.

Dobra protivlomna vrata in kakovosten cilindrični vložek.

Obstajata dve možnosti:

Prva možnost je, da vsi člani družine lahko z enim ključem odklenete vsa vrata. V tem primeru vas obiščemo na domu in pomerimo vsaka vrata posebej. Ko imamo meritve narejene, sestavimo cilindrične vložke na isti ključ. Cena je odvisna od vrste, kakovosti in ravni zaščite cilindričnih vložkov. Meritve običajno naredimo brezplačno.

Druga možnost je sistem zaklepanja. To pomeni, da vsak ključ odpira določena skupna vrata in določena različna vrata. Primer: generalni ključ staršev odpira vsa vrata, ključi otrok pa odpirajo vsa vrata, razen sobe sorojencev ali pisarne staršev. Možne so vse različne kombinacije. Pomembne so natančne meritve in popis vrat ter cilindričnih vložkov, da ne pride do zmede pri sestavljanju sistema zaklepanja. Meritve naredimo brezplačno.