Popravilo čevljev Ljubljana – Hitro, kakovostno in ugodno v Clavis d.o.o.

Popravilo čevljev Clavis Ljubljana vključuje popravilo za vse vrste obutve, od ženskih salonarjev do pohodnih čevljev. Prav tako popravilo čevljev Ljubljana zajema izdelavo ženske pete, lepljenje templancev (gumo proti drsenju na cel podplat) in zamenjavo podplata v celoti. Opravljamo tudi vsa druga popravila, kot so šivanje, lepljenje, krpanje in raztegovanje. Ne ustrašimo se niti najzahtevnejših posegov, kot je na primer kompletna menjava gorskih podplatov, za katere uporabljamo samo najkakovostnejše podplate znamke VIBRAM. Čevljar Clavis Ljubljana vam bo zamenjal tudi zadrge na škornjih ali torbicah in nahrbtnikih.
Poleg popravila čevljev Clavis Ljubljana nudi tudi izdelavo ključev in štampiljk vseh vrst, dimenzij in oblik ter lasersko graviranje. Clavis Ljubljana pa ima v svoji ponudbi tudi naslednje storitve in izdelke: kodiranje avto ključev, popravilo daljincev, kolesarske ključavnice, moto ključavnice, različne obešanke, dodatne ključavnice, varnostne cilindrične vložke, strojno brušenje rezil, fotokopiranje in sublimacijski tisk.

Čevljar Ljubljana – najpogosteje se popravljajo ženske pete in lepijo templanci

Ljudje vse bolj kupujejo poceni obutev, ki pa je temu primerno nekakovostna. Ženske pete se zato lomijo kot suhe veje v vetru. Čeprav so čevlji danes poceni, se mnogi odločijo za popravilo čevljev v Clavis Ljubljana, zlasti zato, ker se v shojenih bolje počutijo. Najpogostejša so še vedno popravila visokih petk, pa tudi čevljev zelo visokega cenovnega razreda. Vsak čevelj, ki ima visoko peto, se splača vsaj enkrat prinesti na popravilo, kasneje pa je vse odvisno od obrabe, materiala in kakovosti čevlja.

Ko pride čas za popravilo čevljev, jih prinesite k nam.

Obiščite nas

Popravilo čevljev Ljubljana – visoke ženske pete, simbol ženstvenosti

Ženske od nekdaj rade posegajo po modnih dodatkih, ki njihov videz še izboljšajo in jih naredijo še bolj privlačne. Visoke pete so od nekdaj veljale za simbol ženstvenosti. Ženske, ki so znale hoditi v petah in so jih tudi nosile, so bile ponavadi visoko cenjene dame.
Obožujete visoke pete? Ko pride čas za popravilo, jih prinesite k nam. Čevljar Clavis Ljubljana bo poskrbel, da boste ponovno lahko uživali v hoji z visokimi petami.

Danes je dobrega čevljarja, ki bi vam kakovostno popravil čevlje ali nabil ženske pete, že težko najti. Čevljar Clavis Ljubljana bo poskrbel za hitro in kakovostno, predvsem pa za cenovno ugodno popravilo čevljev v Ljubljani. Zato nikar ne odlašajte in prinesite vaše najljubše čevlje v eno izmed naših dveh poslovalnic (Supernova Rudnik ali Mercator Vrhnika). Čevljar Clavis Ljubljana bo poskrbel, da vam ne bo žal.