Izdelava štampiljk in žigov je v NAŠEM PODJETJU hitra in kakovostna

Izdelava štampiljk in žigov je eden prvih korakov pri ustanavljanju podjetja. Žigi in štampiljke predstavljajo zaščitni znak organizacije ali posameznika, z njuno pomočjo pa dokazujemo verodostojnost ali tajnost listin, pisem in drugih dokumentov.
Žigi in štampiljke so v uporabi vsakodnevno, zato je pomembno, da je izdelava štampiljk in žigov res kakovostna. Ker v podjetju Clavis d.o.o. našim strankam privoščimo le najboljše, smo se odločili, da bomo za vas izdelovali štampiljke vodilnega proizvajalca COLOP, znanega po kakovostni izdelavi štampiljk in mnogih inovacijah v svetu štampiljk. Izdelujemo pa tudi štampiljke drugih proizvajalcev, kot sta Trodat in Shiny.
Izdelava štampiljk in žigov ne bo samo kakovostna, ampak tudi hitra. V trgovskem centru Supernova Rudnik Ljubljana bo izdelava štampiljk končana že v nekaj minutah, naročila pa prevzemamo tudi v trgovskem centru Mercator Vrhnika.

 

Preveri akcijo štampiljk.

 

Izdelava štampiljk vseh dimenzij in oblik

Navadno so žigi in štampiljke izdelani iz gume, ki jo je treba pomočiti v črnilo, da se na papirju vidi odtis. Vendar pa so te klasične štampiljke vedno bolj stvar preteklosti, saj so sodobne oblikovane tako, da se v ohišju samodejno navlažijo s črnilom.
Štampiljke so tako lahko avtomatske, klasične ali žepne, vse pa so po obliki lahko:

  • pravokotne;
  • kvadratne;
  • okrogle;
  • ovalne in
  • z datirko – datumska štampiljka.

Izdelava žepnih štampiljk je idealna rešitev za vse, ki želite imeti štampiljko vedno pri roki. Kljub majhni in priročni obliki (le 1/4 velikosti običajne) vam omogoča enak odtis kot običajna štampiljka. Na voljo tudi teksturne štampiljke po naročilu.

 

Žigi in štampiljke danes niso več nujno potrebni

Pred časom so bili žigi in štampiljke obvezen del vsake sklenjene pogodbe gospodarske družbe ali samostojnih podjetnikov. Danes je ta odločitev prepuščena podjetjem samim, saj zakon obvezne uporabe žiga ne določa. Kljub temu, da izdelava žigov ni nujno potrebna, pa je še vedno zelo zaželena. Žig namreč še zmeraj zagotavlja verodostojnost dokumenta, hkrati pa je pomemben del celostne grafične podobe podjetja. Če ga podjetje želi uporabljati, mora to ustrezno urediti v svojih aktih, enako pa velja za tiste, ki ga ne želijo več uporabljati.
Žig vam lahko skrajša čas nekaterih opravil, kar je njegova velika prednost. Uporabite ga lahko pri pošiljanju priporočenih pošiljk, izpolnjevanju obrazcev, pisanju dopisov, potrjevanju in podobno. Poslovanje z žigom je v mnogo primerih lahko tudi varnejše pred zlorabami.